Kirurgji

• Në Perladent diagnostikohen dhe trajtohen të gjitha sëmundjet kirurgjikale të gojës.
• Për ne është shumë e rëndësishme mirëinformimi i pacientit,përgatitja psikologjike dhe medikamentoze e pacientit para ndërhyrjes.
• Ndërhyrjet kryhen nën efektin e anestezisë lokale,zakonisht zgjasin jo më shumë se 30 minuta dhe pa dhimbje e pa traumë.
• Stafi ynë është shumë i kujdesëm në dhënien e këshillave dhe ndjekjen postoperatore të pacientit.
• Falë sterilitetit(i cili është principi themelor i punës sonë), aftësive profesionale të stafit tonë dhe teknologjisë bashkëkohore rastet tona klinike nuk kanë pasur asnjë komplikacion.
• Shërbimet kirurgjikale që ne ofrojmë:
  - Heqje dhëmbi/dhëmballe(qumshti& i përhershëm)
  - Heqje rrënje
  - Heqje e dhëmballëve të pjekurisë
  - Ekspozim kirurgjikal i dhëmbëve të retinuar
  - Heqje e dhëmbëve të retinuar
  - Rezeksion apikal
  - Heqje kistesh
  - Heqje odontome
  - Kirurgji për ngritjen e sinusit
  - Operacione përgatitore para aplikimit të implanteve dentare
  - Operacione të indeve të buta të gojës etj